nieuws

Jumbo-mannen Subway-franchiser van het jaar

Branche & Bedrijf 3081

Jumbo-mannen Subway-franchiser van het jaar
René Puts en Ralf Jansen, Jumbo-ondernemers in Stramproy.

WASHINGTON – De Limburgse Jumbo-ondernemers Ralf Jansen en René Puts zijn in het Amerikaanse Washington uitgeroepen tot Franchise Owner of the Year bij de Subway-formule. Het duo is naast eigenaar van de supermarkt in Stramproy ook franchiser van zeven Subway-vestigingen.

De prijs werd toegekend tijdens de jaarlijkse internationale Subway-conventie en beloont franchisers voor toewijding, leiderschap en passie voor het Subway-merk. ‘We zijn enorm trots dat we beloond worden met deze prijs. We zijn in oktober 2015 vol enthousiasme in het Subway-avontuur gestapt. Deze vorm van erkenning krijgen vanuit het internationale hoofdkantoor is een bekroning op onze inzet. Deze prijs bewijst dat de manier waarop we onze Subway-restaurants aansturen de juiste is’, zo wordt Ralf Jansen geciteerd in het persbericht.

Hoogste omzetstijging binnen Subway

De ondernemer vervolgt: ‘De prijs wordt toegekend omdat we de hoogste omzetstijging hebben gerealiseerd, financieel gezonde restaurants hebben en goede periodieke evaluaties vanuit de organisatie hebben gehad.’ Volgens Jansen groeit het bedrijf nu al twee jaar op rij hard. ‘Onze dank gaat uit naar al onze Sandwich Artists die dagelijks hard werken om de lekkerste Subs voor onze gasten te bereiden. Deze prijs behoort meer aan hen toe dan aan ons, want zij zijn het die iedere dag het verschil maken.’

Ondernemers pakken door in horeca

Jansen en Puts exploiteren al samen een Jumbo in Stramproy. Deze winkel, voorheen een C1000, was aanvankelijk van René Puts alleen. Nadat Jansen al geruime tijd bedrijfsleider was geweest in de supermarkt, kocht hij zich een paar jaar geleden in als mede-eigenaar. Het duo maakt mogelijk nog meer kans op prijzen. Recent werd bekend dat Jumbo Stramproy een van de kanshebbers is op de Local Marketing Award. Eerder deze maand werd al bekend dat de twee ondernemers verder uitbreiden in de horeca. Komend jaar openen ze in Weert franchisevestigingen van de formules Proeflokaal Bregje en La Cubanita.

Lees ook: Jumbo-ondernemers openen restaurants in Weert

Reageer op dit artikel