nieuws

Jumbo laat sparen voor wagen Max Verstappen

Branche & Bedrijf 12911

VEGHEL – Klanten van Jumbo kunnen vanaf woensdag sparen voor een schaalmodel van de RB14, de wagen waarmee coureur Max Verstappen eerder dit jaar de Grand Prix van Oostenrijk won.

Jumbo laat sparen voor wagen Max Verstappen
Foto: EPA

Het betreft een replica op een schaal van 1 op 24. ‘Het schaalmodel van Bburago bevat allerlei details. Zo staat de auto op zachte compound banden, is hij voorzien van een halo rondom de cockpit en een haaienvin achter op de auto en heeft hij een camera op de luchtinlaat. Uiteraard heeft de Aston Martin Red Bull Racing racewagen Max’ startnummer 33’, aldus Jumbo in het persbericht rondom de nieuwe spaaractie.

Max Verstappen is enorm populair

Marketing-directeur Roy van Keulen van Jumbo: ‘De populariteit van Max kent in Nederland geen grenzen, dus ik verwacht dat deze spaaractie een groot succes wordt. De replica van de RB14 is een uniek schaalmodel en prachtig afgewerkt.’ Klanten moeten 33 zegels sparen om de racewagen te bemachtigen. De zegels worden uitgereikt bij iedere €10 aan boodschappen en bij speciale actieproducten.

Beperkte voorraad aan replicawagens

De nieuwe spaaractie loopt tot 25 september en wordt onder de aandacht gebracht met een nieuwe commercial waarin Max Verstappen de hoofdrol speelt. Volgens Jumbo is de voorraad aan wagens groot, ‘maar uiteindelijk beperkt. Snel bestellen is dus slim, want op is op’. Eerder dit jaar hield Jumbo al een spaaractie rond een andere atleet die wordt ondersteund, de S’Fanmuts van Sven Kramer.

Lees ook: Jumbo start race-event met Max Verstappen

 

Reageer op dit artikel