nieuws

Groot Foodcafé bij nieuwe Foodmarkt Tilburg

Branche & Bedrijf 3381

TILBURG – De opening van de nieuwe Jumbo Foodmarkt in Tilburg komt dichterbij. De 4500 vierkante meter grote winkel krijgt een Foodcafé van 500 vierkante meter.

Groot Foodcafé bij nieuwe Foodmarkt Tilburg
Foto: Jumbo

Dat schrijft Brabants Dagblad. De exacte openingsdatum van de winkel houdt Jumbo nog geheim, maar de vestiging moet in ieder geval voor de feestdagen de deuren openen. Het supermarktbedrijf is inmiddels begonnen met de werving van de driehonderd benodigde personeelsleden voor de nieuwe Foodmarkt. Het wordt de derde nieuwe vestiging voor de grootste Jumbo-formule dit jaar. Eerder opende Jumbo de vestiging in Leidsche Rijn en anderhalve week geleden openden ondernemers Paul Papo en Anrico Maat de eerste ondernemers-Foodmarkt in Groningen.

Nieuwe Jumbo grootste van Tilburg

De nieuwe supermarkt, die wordt gebouwd als onderdeel van het Stappegoor-complex, wordt de grootste van Tilburg. Dat is op dit moment nog de Albert Heijn XL. De krant meldt dat de buitenkant van de winkel inmiddels is opgeleverd en dat Jumbo is begonnen met de inrichting van de nieuwe supermarkt. Het wordt in totaal de zesde vestiging voor de formule. De eerste drie openden de deuren in Breda, Amsterdam en Veghel.

Lees ook: Max Verstappen-store bij Foodmarkt Groningen

Reageer op dit artikel