nieuws

Maatman vertrekt alweer bij Vomar

Branche & Bedrijf 2715

Maatman vertrekt alweer bij Vomar

ALKMAAR – Commercieel-directeur Marco Maatman verlaat na de zomer Vomar. De directeur trad vorig jaar halverwege juni in dienst bij de supermarktketen.

In een brief aan relaties zegt Marco Maatman dat hij het super naar zijn zin heeft gehad en samen met de collega’s veel moois heeft kunnen neerzetten. ‘Echter mij is gebleken dat de Vomar-organisatie op langere termijn onvoldoende aansluit bij mij als persoon en bij mijn ambities.’ Hij haalt onder meer de samenwerking met Miss Montreal en het strategisch partnership met voetbalclub AZ aan als hoogtepunten van zijn periode bij Vomar.

Verleden bij Plus en DeWitKomart

Maatman trad op 19 juni 2017 in dienst bij Vomar. Hij maakte een overstap vanuit Plus, waar hij verschillende functies bekleedde. Als senior projectleider leverde hij onder meer een bijdrage aan de integratie van de destijds overgenomen Edah-winkels. In het verleden was hij ook hoofd categorymanagement bij De WitKomart en werkte hij bij marktonderzoeker Nielsen als clientteammanager.

Zie ook: Vomar: snelstgroeiende super van Nederland

Reageer op dit artikel