nieuws

Van der Valk start maaltijdbezorging aan huis

Branche & Bedrijf 3766

Van der Valk start maaltijdbezorging aan huis

APELDOORN – Van der Valk bezorgt vanaf deze week maaltijden aan huis van Valk Vers, onderdeel van het Van der Valk Hotel Apeldoorn de Cantharel. Er staan vaste en wisselende gerechten op het menu.

Dat schrijft Misset Horeca.nl. Vanaf 6 juni worden de maaltijden van Valk Vers thuisbezorgd. Vooralsnog in Apeldoorn en de regio, de thuisbasis van Van der Valk-De Cantharel. Ook bezorgen doet Valk Vers zelf. Met een bakfiets en een elektrische auto. Voor de regio wordt samengewerkt met een logistiek partner.

Valk Vers: particulieren en bedrijven

Valk Vers is een initiatief van Van der Valk-ondernemer Bob Zeeuw van der Laan. ‘Wij zijn al jarenlang bewust bezig met voeding. In 2013 startten we met een groentetuin achter ons hotel. De producten uit de tuin verwerken we in onze keukens.’ In 2017 zette de ondernemer een nieuwe stap en startte een eigen verswinkel in het nabijgelegen dorp, waar onder de naam Valk Vers dagelijks verse maaltijden worden bereid en verkocht, ook hier met producten uit de groentetuin en van lokale leveranciers.

Van der Valk: bezorgen en afhalen

Via www.valkvers.nl zijn alle maaltijden te bestellen. Er staat een aantal vaste gerechten op het menu, maar er zijn ook wekelijks wisselende gerechten. Zowel gerechten die warm gegeten worden als maaltijdsalades behoren tot het assortiment. Gasten kunnen bovendien kiezen uit een aantal bijgerechten bij hun maaltijd en ook aan kinderen is gedacht.

 

Lees ook: AH overweegt bezorgen warme maaltijden

Reageer op dit artikel