nieuws

Boni trekt in voormalige Aldi in Heerde

Branche & Bedrijf 3091

Boni trekt in voormalige Aldi in Heerde

HEERDE – Supermarktketen Boni heeft een nieuw vestigingspunt verworven. De keten opent een vestiging in een voormalige vestiging van Aldi aan de Zwolseweg in Heerde.

Dat meldt dagblad De Stentor vanmorgen. De Boni wordt de vierde supermarkt in de Gelderse plaats. Plus, Jumbo en Aldi hebben er al vestigingen in de plaats met ruim 11.500 inwoners. ‘Vier supermarkten is misschien veel, maar als we kijken naar de kern Heerde en de omliggende dorpen is er zeker een redelijk marktgebied’, zo wordt Martijn Top van Boni in de krant geciteerd. Het pand aan de Zwolseweg stond sinds afgelopen november leeg. Toen verhuisde Aldi naar een groter winkelpand aan de Soerelseweg.

Goede contacten tussen Aldi en Boni

Aldi bleef echter wel huurder van het pand en draagt de winkel nu over aan Boni. Top: ‘Het is allemaal heel snel gegaan. Dankzij de goede contacten tussen Aldi en Boni , konden we onder voor ons goede condities het pand overnemen.’ De nieuwe Boni moet over twee maanden de deuren openen en heeft ruimte voor zo’n 25 werknemers.

Lees ook: Boni verwerft vestigingspunt in Amersfoort

Reageer op dit artikel