nieuws

Emté komt met actie rond keukentuintjes

Branche & Bedrijf 3694

Emté komt met actie rond keukentuintjes
Screenshot: Distrifood

VEGHEL – Supermarktketen Emté is afgelopen weekeinde begonnen met een nieuwe spaaractie. Klanten kunnen de komende weken sparen voor complete keukentuintjes.

De actie rond de keukentuintjes van Emté loopt van 1 april tot en met 12 mei. Klanten krijgen bij besteding van €10 een zegel, bij 12 zegels is de spaarkaart vol. Vervolgens is deze in te wisselen voor één van de keukentuintjes in het aanbod van Emté. Sparen gaat sneller door speciale actieproducten te kopen. Klanten kunnen sparen voor onder meer basilicum, bieslook, krulpeterselie, tomaten, rucola, rode pepers en munt.

Kweektasjes voor de kruidentuintjes

De keukentuintjes worden geleverd in kweektasjes die zijn gemaakt van gerecyclede theezakken uit India. De planten kunnen er volgens Emté goed in kiemen en groeien. ‘Fijn voor het milieu, maar ook voor de werkgelegenheid in India. Twee vliegen in één klap dus.’ Om het voor mensen makkelijker te maken om de plantjes tot wasdom te brengen heeft Emté een functie waarmee klanten in de agenda van hun mobiele telefoon meldingen kunnen ontvangen voor de verzorging van de plantjes.

AH moestuintjesactie net voorbij

De actie van Emté komt kort na de moestuintjesactie van Albert Heijn. Daarbij werd het aanbod aan plantjes ten opzichte van de afgelopen jaren verkleind. Emté hoort nu nog bij de Sligro Food Group, maar wordt binnenkort overgenomen door een consortium van Coop en Jumbo.

Lees ook: Alle Enschedese Emté’s worden Jumbo

Reageer op dit artikel