nieuws

Bas Snetselaar vertrekt bij Plus

Branche & Bedrijf 4211

Bas Snetselaar vertrekt bij Plus

UTRECHT – Bas Snetselaar, manager formule & communicatie bij Plus, verlaat het supermarktbedrijf binnenkort.

Dat heeft hij deze week aan collega’s en Plus-ondernemers laten weten.

Bas Snetselaar: 17 jaar Plus

Bas Snetselaar was 17 jaar actief bij de formule en vervulde in die jaren diverse managementfuncties. Zijn huidige functie heeft hij sinds augustus 2012. Volgens Plus-woordvoerder Rianne van Beek vond Snetselaar het na die jaren het juiste moment om iets anders te gaan doen. Wat Bas Snetselaar na zijn afscheid, dat officieel per 1 juni ingaat, precies gaat doen, is niet bekend. Wel is duidelijk dat hij voor zichzelf begint in de marketing.

Afscheid valt samen met vertrek Brouwer

Het afscheid van de formulemanager valt vrijwel samen met het vertrek van topman Jan Brouwer, die per 1 juli vertrekt. Dat Brouwer medio dit jaar zou vertrekken, maakte hij in de herfst van 2017 al bekend. Vorige week tijdens de jaarvergadering van Plus werd de exacte datum genoemd. Plus heeft op dit moment nog geen opvolgers benoemd voor zowel Brouwer als Snetselaar.

Zie ook: Jan Brouwer op 1 juli weg bij Plus

Reageer op dit artikel