nieuws

Appie Today lanceert eigen foodpodcast

Branche & Bedrijf 1231

Appie Today lanceert eigen foodpodcast
Bezeten van Eten, de foodpodcast van AH.

ZAANDAM – Appie Today, de social zender van Albert Heijn, heeft voor het eerst een podcastserie gelanceerd.

De serie heet ‘Bezeten van eten’, en wordt geproduceerd door Lize Korpershoek. Albert Heijn laat weten dat voor Korpershoek ‘eten gewoon eten is’, maar in de podcastserie ontdekt ze dat sommige mensen bezeten zijn van eten.

‘Foodpodcast voor jong en oud’

‘Ze gaat op bezoek bij mensen met een enorme liefde en passie voor eten en verkent daarbij keukens van over de hele wereld. Een foodpodcast voor jong en oud die de luisteraar met rijke beeldspraak meesleept op keukenontdekkingstochten. Van een theebrouwerij, of een duik in 3000 kookboeken, tot de indische keuken. Een rijke podcast waarmee Appie Today mensen op vernieuwende wijze wil verbinden en inspireren’, aldus de marktleider in een begeleidend bericht.

Beschikbaar via diverse kanalen

De eerste drie afleveringen van Bezeten van eten zijn sinds donderdag beschikbaar via Spotify, iTunes, Stitcher en Soundcloud. De afleveringen duren zo’n 15 minuten en zijn volgens Albert Heijn ‘leuk, ontspannen en leerzaam voor iedereen. We nemen de tijd om het verhaal achter bijzondere gerechten te laten vertellen door bijzondere mensen. Of je nu goed kunt koken, of juist twee linker keukenhanden hebt.’

Appie Today bestaat ruim een jaar

Appie Today werd ruim een jaar geleden gelanceerd. Recent werd bekend dat Albert Heijn via het kanaal binnenkort ook zijn eigen soapserie uitbrengt: Supersoap.

Zie ook: AH komt met eigen supermarktsoap

Reageer op dit artikel