nieuws

Nieuwe ondernemer voor Plus Cornelis

Branche & Bedrijf 3116

Nieuwe ondernemer voor Plus Cornelis

ALMELO – De nieuwe ondernemer Rob Brughuis neemt de Plus-supermarkt van het echtpaar Cornelis in Almelo over.

Vorige week werd bekend dat de familie Cornelis ging stoppen met hun supermarkt in Almelo om zich te concentreren op hun andere winkel. De 28-jarige Brughuis neemt op maandag 26 februari de zaak officieel over. ‘Ik ben hier echt blij mee, het is een unieke locatie, een groot oppervlak en het is zeven dagen per week goed bereikbaar’, zo laat de kersverse ondernemer optekenen in dagblad De Stentor. Het supermarktvak zit hem in het bloed. ‘Ik loop al van jongs af aan in de supermarkt. Mijn vader heeft zijn eigen supermarkt en mijn grootvader heeft ook een kruidenierszaak gehad. Ik heb ook onlangs de Plus Aspirant Ondernemers Opleiding afgerond en in de laatste periode van die studie ben ik benaderd door Plus voor deze locatie.’

Op dezelfde voet doorgaan

De locatie zelf is ook niet nieuw voor hem, Brughuis was 2 jaar bedrijfsleider van de Plus in Almelo en werkte het afgelopen jaar in Utrecht. ‘Het is nog steeds spannend natuurlijk, maar door de opleiding heb ik wel het gevoel er klaar voor te zijn. Het afgelopen jaar werkte ik in Utrecht, maar ik voel me hier in de regio toch meer thuis.’ Hij heeft geen plannen om grote veranderingen tot stand te brengen. ‘Ik ben van plan om op dezelfde voet door te gaan, al wil ik wel kansen grijpen als die zich voordoen. En de vaste mensen zitten er nog. Ik heb leuke reacties van ze gehad, dus dat zit wel goed.’

Zie ook: Plus krijgt derde supermarkt in Almere

 

Reageer op dit artikel