nieuws

Familie Cornelis stopt met Plus in Almelo

Branche & Bedrijf 3271

Familie Cornelis stopt met Plus in Almelo
Archieffoto: Jan Willem Schouten

ALMELO – Anja en Joop Cornelis stoppen als ondernemers met hun Plus-supermarkt in Almelo. De winkeliers gaan zich volledig richten op hun andere vestiging in Lochem.

Dat meldt dagblad Tubantia vanmorgen. Het is nog niet bekend wie de exploitatie van de 1200 vierkante meter grote winkel aan de Stadionlaan in Almelo gaat overnemen. ‘Wij hebben ruim zeven jaar met veel plezier in Almelo gewerkt. Er is in die tijd veel veranderd in de winkel. Na diverse verbouwingen staat er een moderne winkel die de stevige concurrentie aankan. En dat is zeker ook de verdienste van ons team. Het was dan ook een moeilijke beslissing om de winkel over te dragen’, zo wordt het echtpaar geciteerd in de regionale krant.

Vier Plus-winkels in Almelo

Het echtpaar stopt op 25 februari in de winkel in Almelo. Vanaf dat moment richt het echtpaar zich volledig op hun supermarkt aan de Albert Hahnweg in Lochem. De vestiging aan de Stadionlaan in Almelo is één van de vier vestigingen van de Plus-formule in de Twentse plaats. In oppervlakte is de vestiging aan de Bornsestraat de grootste van de ondernemersformule. Deze wordt geëxploiteerd door ondernemer Herman van Limbeek. Behalve het ondernemersechtpaar vertrekt ook bedrijfsleider Ferdy van Savoyen bij de winkel aan de Stadionlaan. Hij wordt bedrijfsleider bij een Plus-winkel in Ermelo.

Zie ook: Plus krijgt derde supermarkt in Almere

 

Reageer op dit artikel