nieuws

Roelofs terug bij FrieslandCampina NL

Branche & Bedrijf 4686

Roelofs terug bij FrieslandCampina NL
Bas Roelofs

AMERSFOORT – Bij FrieslandCampina is per 1 januari 2018 Bas Roelofs benoemd als managing director voor FrieslandCampina Netherlands.

Het onderdeel maakt deel uitmaakt van de business group Consumer Dairy. Daarnaast is Roelofs cluster leader voor de Benelux. In FrieslandCampina Netherlands worden de activiteiten voor de Nederlandse consumentenmerken en Foodservice en die voor de huismerken geïntegreerd. Bas Roelofs was eerder sales director en shopper marketing director voor FrieslandCampina in Nederland. De laatste 2,5 jaar was hij managing director van FrieslandCampina Middle East met als standplaats Dubai.

Tanis benoemd in België

Binnen FrieslandCampina Netherlands is Menno Oosterhoff benoemd als sales- en trade marketing director. Marloes Schulte is aangesteld als marketing director voor FrieslandCampina Netherlands. In België is Jan Pieter Tanis benoemd als managing director FrieslandCampina Belgium. Hij is verantwoordelijk voor de consumentenmerken, Foodservice en de huismerken in België. Hij rapporteert aan Bas Roelofs.

Lees ook: Roelofs brengt ook Procter ervaring mee

Reageer op dit artikel