nieuws

Verstappen weer op Jumbo Racedagen

Branche & Bedrijf 4057

Verstappen weer op Jumbo Racedagen
Foto: Jumbo

VEGHEL – Jumbo houdt voor de derde keer op rij de Jumbo Racedagen. Ook dit keer is Max Verstappen weer van de partij.

Zondag 20 en maandag 21 mei biedt Jumbo zijn klanten de gelegenheid Formule 1-ster Max Verstappen live in actie te zien op Circuit Park Zandvoort. Voor de derde keer op rij organiseert de Veghelse formule in samenwerking met Circuit Zandvoort, Red Bull Nederland en Verstappen Management de ‘Jumbo Racedagen, driven by Max Verstappen’.

Jumbo belooft nog meer spektakel

Net als vorig jaar, belooft Jumbo tijdens het Pinksterweekend voor nog meer spektakel en een nog grotere Formule-1 beleving dan tijdens de twee voorgaande edities. ‘Daarnaast is er weer een indrukwekkend raceprogramma, is er meer entertainment en een uitgebreid food aanbod voor de hele familie’, aldus Jumbo over het event dat de twee vorige edities onder de naam Jumbo Familie Racedagen door het leven ging.  Die trokken beiden zo’n 100.000 toeschouwers.

‘Onze passie voor racen delen’

Frits van Eerd, algemeen directeur van Jumbo: ‘We zijn ontzettend trots dat we ook dit jaar onze klanten weer een fantastisch evenement met hun grote sportheld kunnen bieden en onze passie voor racen met hen kunnen delen. We gaan er dit jaar een nóg groter feest van maken dan de afgelopen edities! Daarover binnenkort meer informatie.’

Tickets bij actieproducten

Net als bij de eerdere edities van de Jumbo Racedagen, kunnen klanten van Jumbo in de weken voorafgaand aan het evenement gratis duintickets bemachtigen bij aanschaf van een actieproduct. ‘Op een later moment worden meer details over het programma van de Jumbo Racedagen bekendgemaakt’, aldus Jumbo. Zo traden bij de eerdere edities diverse artiesten op.

Reageer op dit artikel