nieuws

Tweede Spar City voor Pim Meijer

Branche & Bedrijf 2783

Tweede Spar City voor Pim Meijer
Fotopersbureau Dijkstra

WAALWIJK – Ondernemer Pim Meijer opent zijn tweede vestiging van de City-formule van Spar in Enschede.

Ook de tweede winkel van Meijer komt in Enschede, aan de Heurne. De eerste vestiging van de ondernemer staat aan de Marktstraat. De opening van de winkel past in de ambitie van de ondernemer en in het streven van de Spar-organisatie naar groei voor het eigen gemaksconcept in Nederland. In totaal ziet de Nederlandse tak van Spar ruimte voor zo’n 100 vestigingen van Spar City.

Binnenstad van Enschede bloeit

Meijer is blij met zijn nieuwe locatie, die nog meer dan zijn eerste winkel gericht zal zijn op passanten. ‘De binnenstad van Enschede bloeit en ontwikkelt zich enorm positief. Steeds meer consumenten weten de stad te vinden en waarderen het steeds uitgebreidere aanbod. De Heurne is een aantrekkelijke winkelstraat waar het aanbod steeds beter wordt. Met de ontwikkelingen rondom de Performance Factory wordt de Heurne in grotere mate een toegang tot de binnenstad van Enschede.’

Reageer op dit artikel