nieuws

Ramkraak met tractor bij Aldi Fijnaart

Branche & Bedrijf 2625

Ramkraak met tractor bij Aldi Fijnaart

FIJNAART – De Aldi in het Brabantse Fijnaart is donderdag urenlang dicht geweest na een ramkraak. Daarbij werd met een tractor een groot gat in de buitenmuur geramd.

Dat meldt BN/De Stem. De ramkraak vond in de nachtelijke uren plaats, maar de winkel kon vanwege het onderzoek van de politie en de schade pas na 14.00 uur de deuren weer openen. Opmerkelijk genoeg lijkt er in eerste instantie geen buit te zijn. ‘Er is niks weg, alleen mijn nietmachine is kapotgemaakt’, zo wordt districtleider Robin van den Hil van Aldi geciteerd in de krant.

Tractor was in de buurt gestolen

De gebruikte tractor was eerder gestolen in een boomgaard in de buurt van de supermarkt. Op de foto’s bij het artikel is een groot gat in de stenen muur te zien waardoor de criminelen zich toegang hebben kunnen verschaffen tot het kantoor van de bedrijfsleider. Verder zijn ze echter niet gekomen en de kluis was volgens medewerkers nog intact.

Buitenverlichting onschadelijk gemaakt

Voor ze met de tractor de muur hebben geramd, hebben de daders eerst de buitenverlichting van de supermarkt onschadelijk gemaakt.

Zie ook: AH na maanden weer doelwit ramkraak

 

 

 

Reageer op dit artikel