nieuws

Nettorama neemt AH in Valkenswaard over

Branche & Bedrijf 5452

Nettorama neemt AH in Valkenswaard over
Archieffoto: Marcel van Hoorn

VALKENSWAARD – Albert Heijn sluit in april de vestiging aan de Kardinaal de Jongstraat in Valkenswaard. Deze heropent enkele weken later onder de vlag van Nettorama.

Dat meldt Eindhovens Dagblad. Volgens de Supermarktpocket van Distrifood betreft het een filiaal van ruim 1000 vierkante meter, de kleinste van twee vestigingen van Albert Heijn in de Brabantse plaats met ruim 30.000 inwoners. Voor Nettorama wordt het de 32e vestiging van de formule. Het volledige personeelsbestand van de Albert Heijn-supermarkt verhuist mee naar de nieuwe werkgever. De Albert Heijn sluit op 7 april, waarna de vestiging heropent als Nettorama in de laatste week van die maand.

Meer verschuivingen in portfolio Albert Heijn

Eerder deze maand maakte Albert Heijn al bekend dat het bedrijf de winkel in ‘s-Heerenberg gaat sluiten. Ook werd bekend dat AH-franchiser Chris Marinus met zijn winkel in Rolde volgend jaar overstapt naar Plus. De ombouw van die winkel begint op 18 maart. Eerder al verkocht dezelfde ondernemer zijn Albert Heijn in het Groningse Grootegast al aan Poiesz.

Rattenplaag teisterde winkel

De winkel van Albert Heijn in Valkenswaard kwam 2 jaar geleden in het nieuws toen deze vanwege een rattenplaag moest sluiten. Dit gebeurde in mei 2016 na een inspectie door voedselwaakhond NVWA. Enkele dagen later kon de winkel weer open.

Reageer op dit artikel