nieuws

Jumbo lanceert Olympische Spelen-campagne

Branche & Bedrijf 5736

Jumbo lanceert Olympische Spelen-campagne
De muts die Jumbo lanceerde in de aanloop naar de Olympische Spelen.

VEGHEL – Jumbo, sponsor van wieler- en schaatsteam Team LottoNL-Jumbo, lanceert vandaag (woensdag) een campagne die in het teken staat van schaatsen. Er komt onder meer een muts als eerbetoon aan Sven Kramer en andere schaatsers.

De Jumbo S’FANmuts, heet de muts die wordt gelanceerd in de aanloop naar de Olympische Spelen. ‘Een eerbetoon aan Sven Kramer en alle andere schaatstoppers die de komende maand op jacht gaan naar die felbegeerde olympische medailles’, aldus Jumbo.

Jumbo Olympische Spelen

Winst gaat naar Spieren voor Spieren

De volledige winst van de S’FANmuts gaat naar Spieren voor Spieren, het goede doel waar Sven Kramer hoofdambassadeur van is. Kramer speelt tevens de hoofdrol in de nieuwe schaatscommercial van Jumbo, die gisteren is gelanceerd. Als zelfbenoemd fan van schaatsen omarmt Jumbo ook het verdere winterseizoen het schaatsen met diverse initiatieven. Zo is Jumbo deze winter hoofdsponsor van de Coolste Baan van Nederland.

Schaatsbaan in het Olympisch Stadion

Jumbo zet naar eigen zeggen al jaren vol in op gezondheid en moedigt zijn klanten daarbij aan om gezonder te eten én meer te bewegen. Daarom motiveert Jumbo haar klanten ook om zelf de ijzers onder te binden. Jumbo is de hele winter ‘presenting partner’ van de Coolste Baan van Nederland. Deze 400 meter lange schaatsbaan is van 18 januari t/m 28 februari 2018 te vinden in het Olympisch Stadion in Amsterdam. Op de Coolste Baan organiseert Jumbo in februari de Jumbo Schaatsdagen, voor klanten uit de regio Amsterdam. Daarnaast wordt de baan op 9, 10 en 11 maart het strijdtoneel van het WK Allround schaatsen. Hiervoor gaat Jumbo duizenden kaarten weggeven.

Olympische Spelen-muts kost €2,99

De S’FANmuts is volgens Jumbo ‘het perfecte accessoire tijdens het aanmoedigen voor de buis of om zelf het ijs mee op te stappen’. Deze schaatsmuts is vanaf vandaag voor €2,99 verkrijgbaar in alle winkels van Jumbo en via Jumbo.com. Hij is er in twee maten: voor kinderen en volwassenen. Sven Kramer’s bekende haarband en bruine stekelharen vormen de inspiratie voor de Jumbo S’FANmuts. Er komt ook een digitale versie van de muts: een S’FANmuts-filter op Facebook, waarmee klanten met #fanvanschaatsen de Nederlandse schaatsers succes kunnen wensen met hun medaillejacht.

De commercial die onderdeel is van Jumbo’s Olympische Spelen-campagne:

Reageer op dit artikel