nieuws

‘Geen supermarkt wil naar Nistelrode’

Branche & Bedrijf 4081

‘Geen supermarkt wil naar Nistelrode’
Foto: Shutterstock

NISTELRODE – De plannen voor een tweede supermarkt in het Brabantse Nistelrode zijn van de baan. Geen enkele keten ziet brood in een vestiging in het dorp.

‘Ze zien geen potentie in Nistelrode, niet in het centrumgebied, maar ook niet daarbuiten. De markt is te klein in Nistelrode’, zo wordt wethouder Peter van Boekel geciteerd in Brabants Dagblad. Volgens hem hebben de partijen die de locatie Brouwershoeve in Nistelrode willen herontwikkelen met alle supermarktketens gesproken, maar heeft geen enkele keten interesse in het vestigen van een nieuwe supermarkt in de plaats met ruim 6000 inwoners. Veel bewoners van Nistelrode hoopten op een tweede supermarkt, zo meldt de krant.

Alleen Jumbo in Nistelrode

Op dit moment is er alleen een supermarkt van Jumbo gevestigd in de Brabantse plaats. De ontwikkelaars hebben nu een alternatief plan ontwikkeld voor de locatie aan het Raadhuisplein. Dit bestaat uit een combinatie van woningen, commerciële ruimte en horeca.

Zie ook: Flinke groei supermarktmeters in grote steden

 

Reageer op dit artikel