nieuws

AH Amstelveen in lichterlaaie na ramkraak

Branche & Bedrijf 5359

AH Amstelveen in lichterlaaie na ramkraak
Screenshot Twitter

AMSTELVEEN – Een vestiging van Albert Heijn in Amstelveen heeft vannacht in brand gestaan nadat criminelen de gevel hadden geramd met een auto. De brand was rond vier uur vanmorgen onder controle.

De getroffen winkel betreft de vestiging van Albert Heijn in Westwijkplein in Amstelveen. De bij de ramkraak gebruikte wagen blijkt een gestolen BMW te zijn die rond half vier vannacht tegen de gevel werd geramd, vermoedelijk om zo de pinautomaat in de winkel buit te kunnen maken. Het is nog niet bekend of de criminelen ook met buit zijn vertrokken. De brand was vannacht rond vier uur onder controle. Daarna begon de politie met sporenonderzoek. Er vielen geen gewonden. De schade aan de winkel is volgens verschillende bronnen enorm en het is niet waarschijnlijk dat de vestiging vandaag nog de deuren zal openen. De daders zijn vooralsnog voortvluchtig.

Reageer op dit artikel