nieuws

Auto ramt pui van Aldi in Woerden

Branche & Bedrijf 1917

Auto ramt pui van Aldi in Woerden
Foto: Shutterstock

WOERDEN – De pui van een vestiging van Aldi in Woerden is vandaag geramd door een auto. Er vielen drie gewonden.

Dat meldt de lokale politie. De bestuurder, een oudere vrouw, is één van de gewonden bij het ongeval dat kort na het middaguur gebeurde. De andere twee personen zijn een persoon die in de winkel aanwezig was en iemand die buiten op straat liep. De politie gaat nog een onderzoek instellen naar de exacte oorzaak van het ongeval.

Een van de gewonden is een kind

Het betreft de Aldi aan de Frederik Hendrikstraat. Volgens de lokale editie van het AD is een van de gewonden een kind. Kort na het ongeval werd de omgeving van de winkel afgezet. De verwondingen lijken vooralsnog mee te vallen, al zijn de gewonden uit voorzorg overgebracht naar het ziekenhuis.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels