nieuws

AH-franchiser Marinus over naar Plus

Branche & Bedrijf 19876

AH-franchiser Marinus over naar Plus
Archieffoto: Jan Willem Schouten

ROLDE – AH-franchiser Chris Marinus stapt met zijn winkel in Rolde volgend jaar over naar Plus. De ombouw begint op 18 maart.

Eerder verkocht dezelfde ondernemer zijn Albert Heijn in het Groningse Grootegast al aan Poiesz. In het persbericht licht de ondernemer zelf zijn besluit om verder te gaan met de Plus-formule toe. ‘Ik ben erg onder de indruk van de Briljant 2.0 winkels. De uitstraling, beleving en sfeer, maar ook de presentatie, uitgebreide versafdelingen en diepte en breedte van het assortiment maken dat we ervan overtuigd zijn dat deze winkel past bij ons en onze klanten. De gesprekken met PlusRetail en andere ondernemers gaven mij het gevoel dat ik bij deze organisatie als ondernemer ook echt weer kan ondernemen. We kijken uit naar onze nieuwe toekomst.’

Marinus gaat nieuw pand neerzetten

De ombouw van de bestaande winkel is in eerste instantie slechts cosmetisch. Naast het bestaande pand wordt een volledig nieuwe supermarkt gerealiseerd van 1400 vierkante meter. Deze zal bij de opening volledig zijn ingericht volgens de jongste formule van Plus, Briljant 2.0. Edwin Linssen, directeur winkelorganisatie bij Plus Retail, is vanzelfsprekend in zijn nopjes met de overstap van Marinus. ‘We hebben het eerder gezegd, voor gedreven en gepassioneerde ondernemers is altijd ruimte binnen de coöperatie. De komst van de heer Marinus is hier wederom een mooi voorbeeld van. We heten hem en zijn medewerkers dan ook van harte welkom.’

Zie ook: Fotorepo Plus Briljant 2.0 Ton Henst in Best

Reageer op dit artikel