nieuws

Overvallers slaan ruit van Plus in

Branche & Bedrijf 1917

Overvallers slaan ruit van Plus in
Foto: Shutterstock

DUIVENDRECHT – Overvallers hebben gisteren met een hamer de ruit van de Plus in Duivendrecht ingeslagen.

Volgens AT5 vond de overval kort na de sluiting van de winkel om 20.00 uur plaats toen de deuren van de supermarkt al gesloten waren en de klanten de winkel hadden verlaten. Ze maakten daarna meerdere cassettes met geld buit, waarna ze te voet zijn gevlucht.

Flink gat in de ruit

De politie meldt dat het om twee lichtgetinte daders gaat die in zwarte kleding gekleed waren. Op de foto’s van AT 5 is te zien dat de twee een flink gat hebben geslagen in de ruit naast de bloemenafdeling van de supermarkt. De politie en forensische opsporing hebben onderzoek uitgevoerd.

Supermarkt op het Dorpsplein

Het gaat om de Plus van ondernemer Rob Wagner op het Dorpsplein in Duivendrecht.

Reageer op dit artikel