nieuws

Nieuwe website Dekamarkt

Branche & Bedrijf 2061

Nieuwe website Dekamarkt

VELSEN-NOORD – Supermarktbedrijf Dekamarkt heeft een nieuwe website gelanceerd.

Met de vernieuwde site kan het bedrijf naar eigen zeggen haar klanten ‘online ook de optimale winkelervaring bieden’.

Klantbeloftes

Dekamarkt zegt dat de klantbeloftes (herkomst, inspiratie, betrokken, verantwoord en prijs) op de vernieuwde website een prominente rol hebben gekregen. Jeffrey Peereboom, online marketing manager: ‘De klantbeloftes zijn volledig geïntegreerd in alle onderdelen van de vernieuwde website. Zo zijn de receptenpagina’s volledig vernieuwd en hebben we een nieuwe content strategie gelanceerd met een sterke focus op video. Hiermee voldoen we aan de dynamische behoefte van de klant en bieden we ze een optimale DekaMarkt ervaring online’, aldus Peereboom.

Ruim 3000 recepten

Nieuw bij het onderdeel recepten zijn de mogelijkheden om ingrediënten aan de digitale boodschappenlijst toe te voegen, te zoeken op moeilijkheidsgraad, recepten te beoordelen en stap voor stap te koken op je telefoon of tablet. De database omvat ruim 3.000 recepten.

Online boodschappen bestellen

Bart Vos, digital shopmanager  van Dekamarkt is in zijn nopjes met de nieuwe site. Hij spreek van ‘een belangrijke stap in de ambitie om onze klant de beste digitale supermarkt van Nederland te bieden. We sluiten met deze website aan bij alle fasen van de klantreis. Met name het bestellen- en thuis laten bezorgen van de boodschappen hebben we nog sneller en gemakkelijker gemaakt voor onze klant.’ Eerder maakte Dekamarkt al bekend dat het biologische assortiment aanzienlijk werd vergroot.

Download: Formulespiegel Dekamarkt

 

Reageer op dit artikel