nieuws

Koornneef opent zelf Jumbo in Kwintsheul

Branche & Bedrijf 4723

Koornneef opent zelf Jumbo in Kwintsheul

KWINTSHEUL – De impasse rond het leegstaande supermarktpand in Kwintsheul is voorbij. Ondernemer Edward Koornneef opent er zelf een Jumbo-vestiging.

Het wordt de vierde supermarkt voor de in 2016 van Albert Heijn naar Jumbo overgestapte ondernemer, zo meldt de lokale site Het Hele Westland. Daarmee komt een einde aan een langere periode zonder supermarkt in het dorp. De voormalige Albert Heijn, ook eigendom van Koornneef, brandde in 2012 volledig af. Via zijn vastgoedtak bouwde Koornneef een nieuw winkelpand in het centrum van de plaats. De bouw startte 2015 en eind 2016 is het pand opgeleverd. Sindsdien staat het leeg.

Winkel opent in mei 2018

De nieuwe winkel moet in mei volgend jaar de deuren openen en krijgt een geldautomaat, zodat de inwoners van de plaats in het Westland weer geld kunnen opnemen. De winkel krijgt bovendien een pick-uppoint voor online boodschappen en de ondernemer gaat vanuit het pand ook thuisbezorgen. Jumbo en de Jumbo-ondernemer bereikten deze week een akkoord over de opening van de winkel in Kwintsheul.

Koornneef wil twee Foodmarkten

Het is het tweede goede nieuws voor multifranchiser Koornneef deze maand. Eerder werd al duidelijk dat hij opnieuw kan hopen op de opening van een Jumbo Foodmarkt in Naaldwijk. Nadat eerder de Raad van State de plannen had afgekeurd, laat een nieuwe studie zien dat er in Naaldwijk wel degelijk ruimte is voor de komst van een Jumbo Foodmarkt. Koornneef kan daarmee de eerste ondernemer worden met een Foodmarkt. De website jumbokoornneef.nl meldt zelfs dat de ondernemer gaat voor twee Foodmarkten. ‘Het bedrijf heeft de ambitie om binnen vijf jaar twee Jumbo Foodmarkten en meerdere Jumbo-supermarkten te exploiteren. Het aantal medewerkers groeit hiermee naar 1.250’, zo valt er te lezen.

Reageer op dit artikel