nieuws

Jumbo’s Tim Rossini leukste kassamedewerker

Branche & Bedrijf 2794

Jumbo’s Tim Rossini leukste kassamedewerker
Tim Rossini van Jumbo Stramproy

STRAMPROY – De leukste kassamedewerker van Nederland is Tim Rossini van de Jumbo in Stramproy.

De 26-jarige Tim Rossini is in een wedstrijd die Radio 3FM-dj Domien Verschuuren lanceerde als beste uit de bus gekomen, meldt Grensland Actueel.

Dag van de Supermarkt

‘Het was dinsdag 31 oktober niet alleen Halloween, maar ook Dag van de Supermarkt. Jawel, jawel. That’s a thing. En dat was voor 3FM-dj Domien Verschuuren meer dan genoeg reden om een zoektocht naar de leukste caissière van Nederland te starten’, meldde het radiostation deze week op zijn website.

Drie genomineerden

De bezoeker van de site kon stemmen op drie genomineerden. Behalve Tim Rossini waren ook Ans Wolters (66) van de Albert Heijn in Huissen en Mirjam Vennik (38) van de Albert Heijn in Meppel in de race.

 

Altijd vriendelijk

Rossini werkt bij de Jumbo in Stramproy. Zijn collega’s hebben hem voorgedragen bij de radiozender omdat hij altijd vriendelijk is. ‘We krijgen veel klanten uit België, die Tim complimenteren om zijn vriendelijkheid’, laten ze weten. Jumbo Stramproy is blij met de winst en laat dat weten via Facebook: ‘Dat gaan we vieren! Tim zal vandaag en morgen lekkere soesjes uitdelen! Iedereen bedankt voor het stemmen.’

Reageer op dit artikel