nieuws

3FM zoekt leukste caissière van Nederland

Branche & Bedrijf 1909

3FM zoekt leukste caissière van Nederland
Tim Rossini van Jumbo Stramproy

HILVERSUM – Radiostation 3FM vraagt aan zijn luisteraars de beste caissière van Nederland te kiezen.

‘Het was dinsdag 31 oktober niet alleen Halloween, maar ook Dag Van De Supermarkt. Jawel, jawel. That’s a thing. En dat was voor 3FM-dj Domien Verschuuren meer dan genoeg reden om een zoektocht naar de leukste caissière van Nederland te starten’, meldt het radiostation op zijn website.

Drie genomineerden

De bezoeker van de site kan kiezen uit drie genomineerden. Het gaat om Tim Rossini (26) van de Jumbo in Stramproy, Ans Wolters (66) van de Albert Heijn in Huissen en Mirjam Vennik (38) van de Albert Heijn in Meppel.

Stemmen alleen vandaag nog

Stemmen op één van de kandidaten kan alleen vandaag nog, zo meldt 3FM. ‘Wie moet er morgen bekroond worden tot leukste caissière van Nederland?’, aldus het radiostation.

Reageer op dit artikel