nieuws

Zevende vestiging voor Boon’s Markt

Branche & Bedrijf 4512

Zevende vestiging voor Boon’s Markt
Foto: Roel Dijkstra

RIDDERKERK – Boon’s Markt zijn zevende supermarkt geopend. Het gaat om een voormalige vestiging van Spar in Ridderkerk.

Dat meldt Ridderkerks Dagblad. Spar had tot anderhalf jaar geleden een supermarkt in buurtwinkelcentrum Plein Oost, maar sinds afgelopen donderdag is daar nu een vestiging van Boon’s Markt gevestigd. Deze keten van groothandel Boon beschikt daarmee nu in totaal over zeven vestigingen.

Eerste heropening sinds maart van dit jaar

Het is voor het eerst sinds maart van dit jaar dat de keten een nieuwe winkel opent. Toen ging het om een supermarkt in Linschoten. De opening in Ridderkerk past in de strategie van de onderneming. Eerder dit jaar maakte groothandel Boon Sliedrecht bekend op termijn te gaan werken met één formule: Boon’s Markt. Winkels die vanaf nu worden verbouwd of geopend, zullen volgens die formule worden ingericht.

Boon Sliedrecht sleutelt aan de formule

De uitrol van de Boon’s Markt-formule stond op een laag pitje omdat aan de formule gesleuteld werd. Een deel van de elementen was al zichtbaar in de winkel in Linschoten.

Reageer op dit artikel