nieuws

Jan Linders groeit naar zestig winkels

Branche & Bedrijf 4526

NIEUW-BERGEN – Jan Linders neemt opnieuw winkels over van Albert Heijn. Het totaal aantal vestigingen van de regionale supermarktketen komt dit jaar daarmee uit op 60.

Jan Linders groeit naar zestig winkels
Foto: Jan Linders

Het gaat om twee vestigingen die eerder in handen waren van online-pionier Rob Geraets, namelijk de winkels in Amstenrade en Melick. De winkels worden nog voor het einde van dit jaar heropend als Jan Linders, zo verklaart Ferry Moolenschot, directeur supermarkten van de van oorsprong Limburgse supermarktketen.

Derde keer dat Linders shopt bij AH

Het is voor de derde keer in relatief korte tijd dat Jan Linders winkels overneemt van Albert Heijn. Eind 2015 werd een filiaal in Kerkrade overgenomen en vorig jaar voegde Jan Linders ook al 2 AH’s in Helmond, waaronder de voormalige C1000 van ondernemer Brouns, toe aan het eigen winkelbestand.

Winkels waren van AH-franchiser Rob Geraets

De nieuwe Jan Linders-vestigingen in Amstenrade en Melick waren eerder in handen van AH-franchiser Rob Geraets. Die verkocht vorig jaar al zijn Albert Heijn in Panningen en heeft nu alleen nog de AH-winkel in Blerick in bezit. Het gaat goed met de Jan Lindersformule. Vorig jaar was naar eigen zeggen het beste jaar ooit.

Reageer op dit artikel