nieuws

Detailresult benoemt directeur commercie

Branche & Bedrijf 3952

Detailresult benoemt directeur commercie
Archieffoto Dekamarkt: Koos Groenewold.

VELSEN-NOORD – Detailresult heeft een nieuwe directeur commercie benoemd. Het gaat om de 44-jarige Edwin de Maa, die tot vorig jaar onder meer bij Ahold werkte.

Dat maakt de onderneming bekend in een persbericht. Topman John Kruijssen van het bedrijf achter de Dirk en Dekamarkt-formules zegt in een toelichting bijzonder in zijn nopjes te zijn met de benoeming. ‘Met de aanstelling van Edwin wordt, voor DRG, een belangrijke stap gezet om category management en inkoop van onze beide formules Dirk en Dekamarkt nog krachtiger te maken. Bovendien wordt met zijn komst het managementteam verstevigd. Ik ben dan ook zeer blij dat Edwin deze rol gaat vervullen’.

Verleden bij Ahold, SdB, C1000 en Jumbo

De Maa was tot september vorig jaar werkzaam bij Ahold, waar hij lid was van de taskforce die zich bezigheild met het plannen en kwantificeren van commerciële synergieën in Europa rondom de fusie met Delhaize. De voormalige student economie aan de universiteit van Rotterdam begon ooit zijn loopbaan in de foodretail als trainee bij Laurus/Super de Boer. Daar werkte hij tot 2009 toen hij overstapte naar C1000. Na de overname van die formule door Jumbo was hij daar verantwoordelijk voor de commerciële integratie.

Reageer op dit artikel