nieuws

Aldi-overvaller met wroeging meldt zich

Branche & Bedrijf 1666

Aldi-overvaller met wroeging meldt zich

EINDHOVEN – Een overvaller die een filiaal van Aldi in Eindhoven overviel, heeft zich uit spijt bij de politie gemeld.

De 51-jarige biechtte daar op in augustus een Aldi-filiaal aan de Geldropseweg te hebben overvallen. Hij zei wroeging te hebben gekregen, meldde de politie maandag.

Overvaller wist te ontkomen

De overval had op woensdagmiddag 2 augustus rond 17.30 uur plaats. De man kwam het Aldi-filiaal binnen en liep direct door naar de kassa. Hij bedreigde daar een caissière met een mes en dwong haar geld af te staan. De man vluchtte per fiets, zo meldde het Eindhovens Dagblad destijds. Ondanks meldingen door de politie op onder meer Burgernet wist de man te ontkomen. Bij de overval raakte niemand gewond.

Wroeging

De man, afkomstig uit Amersfoort, meldde zich zondagmiddag bij de politie. Hij zei na een paar weken spijt te hebben gekregen van zijn daad en schoon schip te willen maken. Hij is inmiddels verhoord en zit vast.

Reageer op dit artikel