nieuws

Jumbo opent pick up point op camping

Branche & Bedrijf 1690

Jumbo opent pick up point op camping

UDEN – Jumbo heeft in Uden een eerste pick up point geopend op een camping.

Het gaat om een initiatief van ondernemer Roland de Laak, die zelf spreekt van een camping pick up point.  Wie de boodschappen online bij Jumbo De Laak bestelt, krijgt ze vanaf de volgende dag op de camping geleverd.

Ultieme vakantiegevoel

De Laak heeft het idee gelanceerd door de toename van het aantal klanten in de zomer. Die klanten zijn voor een belangrijk deel afkomstig van camping De Pier in Uden. Het leek hem een goed idee om die klanten het ultieme vakantiegevoel te bieden door de boodschappen op de camping te bezorgen.

Volledige assortiment

De boodschappen kunnen op de reguliere wijze online besteld worden tot 00.00 uur ’s avonds. De klant heeft keuze uit het volledige Jumbo assortiment. Vanaf de volgende dag kan de klant zijn boodschappen tussen 17.00 uur en 18.00 uur ophalen bij het speciaal daarvoor ingerichte pick up point, bij de ingang van de camping. De boodschappen worden er in gekoelde kratten afgeleverd.

Klantverwachtingen overtreffen

Bij Jumbo toont Roy van Keulen, directeur online, zich enthousiast over het initiatief. ‘Bij Jumbo willen we het onze klanten zo makkelijk mogelijk maken. Wij kijken continu naar mogelijkheden om de klantverwachtingen te overtreffen. Daar sluit dit naadloos op aan. Ondertussen hebben we al weer meer dan 360 pick up points door heel Nederland en nu hebben we als eerste supermarkt een camping pick up point.’

Hele zomervakantie

De gasten van de camping kunnen de hele zomervakantie hun boodschappen online bestellen en bij het pup op de camping ophalen. Na de zomerperiode wordt het initiatief geëvalueerd, waarna er in de toekomst mogelijk wordt uitgebreid op andere campings.

 

Reageer op dit artikel