nieuws

Supercoop Vroomshoop speelt in op EK Vrouwen

Branche & Bedrijf 994

Supercoop Vroomshoop speelt in op EK Vrouwen
Supercoop Vroomshoop.

VROOMSHOOP – Veel aandacht vanuit de supermarktbranche is er niet voor het EK voetbal voor vrouwen dat momenteel in Nederland plaatsvindt. Bij Supercoop Vroomshoop wel.

Filiaalmanager Marc Olsman: ‘Ik heb nog nergens gezien dat winkeliers iets met het EK deden. Wij zijn graag origineel en daarom doen wij het maar.’

Actie via Facebookpagina Supercoop Vroomshoop

Klanten van Supercoop Vroomshoop kunnen via de Facebookpagina van de winkel de uitslag van de wedstrijden van de ‘Nederlandse leeuwinnen’ voorspellen. Wie de uitslag goed heeft, maakt kans op een boodschappenpakket. Olsman: ‘Voor Nederland-Denemarken kwamen meer dan 150 voorspellingen binnen, waaronder een stuk of tien goede. Daaruit loten we een winnaar die een op voetbal afgestemd boodschappenpakket wint.’

Bij elke wedstrijd Nederland

Doordat Nederland met 1-0 wist te winnen van Denemarken, is de kans groot dat Oranje de groepsfase overleeft. Olsman: ‘We blijven de actie herhalen voor alle wedstrijden van Nederland.’ De eerstvolgende wordt maandag gespeeld, tegen België. Als Oranje in die wedstrijd minimaal gelijkspeelt, wordt de volgende ronde behaald.

Actie zorgt voor reuring

Volgens de supermarktmanager is de actie in rap tempo gaan leven in de winkel. ‘Klanten spreken me aan en geven hun voorspelling vast door, het zorgt voor veel reuring. Bij de ingang hebben we ook een display gebouwd, met onder meer een voetbaldoel. Hier hangt ook de mededeling dat men via Facebook een voorspelling kan doorgeven. Je ziet trouwens ook dat de actie nu al voor een hoop meer paginalikes op Facebook zorgt.’

Supercoop Vroomshoop.

Reageer op dit artikel