nieuws

Politie vat krattendieven AH in de kraag

Branche & Bedrijf 2041

Politie vat krattendieven AH in de kraag

WEESP – De politie in Weesp heeft een groep criminelen in de kraag gevat die een grote hoeveelheid lege boodschappenkratten had gestolen bij een lokale Albert Heijn.

De politie kwam eerder deze week in actie na een melding over een diefstal bij de Albert Heijn aan de Achtergracht, zo meldt Weespernieuws. De dieven waren vertrokken in een gehuurd bestelbusje, waardoor de politie alle toegangswegen blokkeerde en de mannen tegen de lamp liepen.

Lege kratten

De mannen bleken een grote lading aan logistieke kratten te hebben gestolen bij de supermarkt, wat voor verbazing zorgde bij de lokale politie. De kratten waren leeg. Uiteindelijk zijn mannen van 20, 21 en 24 jaar uit Almere opgepakt en ingesloten. De politie heeft daarna de lege kratten teruggebracht naar de supermarkt.

Reageer op dit artikel