nieuws

Politie houdt overvaller Plus Borne aan

Branche & Bedrijf 629

Politie houdt overvaller Plus Borne aan

ENSCHEDE – De politie in Twente heeft een 48-jarige man aangehouden die in maart van dit jaar de Plus-supermarkt in Borne zou hebben overvallen.

Het gaat daarbij om een 48-jarige man uit Enschede, zo melden de lokale media. De man wordt ervan verdacht op zaterdag 18 maart de Plus-supermarkt aan de Oude Hengeloseweg in Borne te zijn binnengedrongen. Daarbij bedreigde hij het personeel van de winkel met een een luchtbuks en eiste bij de informatiebalie geld en sigaretten.

Gestolen BMW droeg bij aan aanhouding

De overvaller vluchtte daarna in een BMW-sportwagen die later werd teruggevonden in het dorp Nieuwer Ter Aa in de provincie Utrecht. Hoewel de auto eerder gestolen bleek te zijn in Enschede droeg bewijsmateriaal rond de auto wel bij aan de aanhouding. Dat gebeurde overigens al eerder deze maand, maar is nu pas naar buiten gebracht.

Man zit nog altijd vast

De verdachte is voorgeleid en zit nog steeds vast.

Reageer op dit artikel