nieuws

Marketingdirecteur vertrekt bij Dekamarkt

Branche & Bedrijf 3221

Marketingdirecteur vertrekt bij Dekamarkt

VELSEN – Marketingdirecteur Kim Kleine Staarman vertrekt bij supermarktketen Dekamarkt. Ze maakt de overstap naar retailbureau Jump!

Dat meldt Marketingonline. Kleine Staarman was pas sinds mei vorig jaar marketingdirecteur bij de Detailresult-formule. Daarvoor was ze onder meer marketingdirecteur bij V&D en La Place, waar ze ook verantwoordelijk was voor e-commerce.

Begonnen bij Wehkamp

Kim Kleine Staarman begon haar carrière bij Wehkamp, daarna werkte ze bij uitgeverij Veronica, T-Mobile en, van begin 2008 tot medio 2013 bij Hema. Na die periode was ze twee jaar Marketing & Ecommerce Director bij La Place, dat ervaring opdeed met bezorging aan huis. De restaurantketen stopte ermee omdat de businesscase niet rendabel was te maken.

Van marketingdirecteur naar omnichannel strategy director

Ernst Jan Smids van retailbureau Jump! (zusterbureau van FHV BBDO) over de overstap van Kim Kleine Staarman: ‘Kim gaat Jump! versterken zodat wij adequaat kunnen schaken op merkidentiteit- en omnichannelvraagstukken. Ze neemt in de Jump!-directie de rol van omnichannel strategy director a.i. op zich.’

Reageer op dit artikel