nieuws

Jim Zwanenburg financieel directeur Vomar

Branche & Bedrijf 3883

Jim Zwanenburg financieel directeur Vomar

ALKMAAR – Jim Zwanenburg is de nieuwe financieel directeur van Vomar Voordeelmarkt. Momenteel is hij nog werkzaam als formulemanager binnen Vomar.

Vanaf aanstaande maandag 10 juli 2017 zal Jim Zwanenburg de functie vervullen van Financieel Directeur, meldt de supermarktketen in een persbericht.

Jim Zwanenburg ‘breed financieel opgeleid’

Jim Zwanenburg is 33 jaar en beschikt over een brede financiële opleiding, aldus Vomar. Na het afronden van de Bachelor Economie en Financiering aan de Universiteit van Amsterdam, heeft hij een Master titel behaald aan de London School of Economics. In 2014 heeft hij de MBA opleiding aan INSEAD afgerond.

Market Food Group

Jim Zwanenburg was enkele jaren actief binnen Market Food Group, waar hij verantwoordelijk was voor de verkoop van brood- en banketproducten binnen het retailkanaal. Eind 2011 is hij overgestapt naar Vomar waar hij verschillende functies binnen de filialenoperatie heeft bekleed. Als formulemanager is hij sinds juli 2014 voor een groot deel verantwoordelijk geweest voor de transitie van de ‘Gele formule’ naar de ‘Rode formule’ van Vomar, een operatie die vrijwel is afgerond. Daarnaast was hij onder andere verantwoordelijk voor Marketing, Communicatie, Promotie, Huismerken en Marktonderzoek.

Financiën en IT

Jim Zwanenburg gaat leiding geven aan de financiële en ICT activiteiten van Vomar Voordeelmarkt met 64 vestigingen en 6.000 medewerkers. Hij volgt Hein Breekveldt op, die sinds 2010 financieel directeur was bij Vomar. Breekveldt heeft Vomar inmiddels verlaten voor een volgende stap in zijn loopbaan. ‘Na ruim 7 jaar te hebben gebouwd aan de verdere professionalisering van de financiële afdeling en later ook de ICT-afdeling, is het tijd voor een volgende stap’, aldus Breekveldt. Tot het einde van het jaar is hij nog beperkt beschikbaar voor Vomar voor mogelijke overdracht van kennis.

Reageer op dit artikel