nieuws

Gevel AH deels ingestort na plofkraak

Branche & Bedrijf 1285

Gevel AH deels ingestort na plofkraak

HEESCH – Bij een plofkraak op een geldautomaat in het Brabantse Heesch is zondagnacht grote schade ontstaan aan de gevel van de lokale Albert Heijn.

De brandweer onderzoekt of de gevel, die deels is ingestort, ondersteund moet worden. Onduidelijk is of de supermarkt vanochtend open kan. Volgens de politie hebben buurtbewoners na de plofkraak een grote donkere auto gezien, met meerdere mensen erin. De getroffen Albert Heijn zit aan Het Dorp in Heesch. Omroep Brabant heeft een foto van de getroffen gevel.

Ook plofkraak bij Spar in Bilthoven

Ook in Bilthoven probeerden criminelen een pinautomaat bij een supermarkt op te blazen. De poging, bij de lokale Spar-vestiging aan de Bilderdijklaan, mislukte. Wel moesten bewoners van de huizen even de deur uit. De daders hadden gasflessen achtergelaten.

 

Reageer op dit artikel