nieuws

Overvallers knevelen medewerker Albert Heijn

Branche & Bedrijf 1810

Overvallers knevelen medewerker Albert Heijn

BERKEL EN RODENRIJS – Overvallers lieten in de nacht van zondag op maandag een medewerker van de Albert Heijn aan de Rozemond in Berkel en Rodenrijs in de val lopen. Ze knevelden de man daarna, terwijl ze probeerden de kluis te kraken.

Dat meldt de politie. De medewerker reageerde op een melding van het alarm van de supermarkt. Toen hij poolshoogte ging nemen, bleek hij echter in de val te zijn gelokt. Vlakbij de winkel werd hij door de twee overvallers verrast, met een vuurwapen bedreigd en gedwongen de supermarkt te openen. Daarna werd hij vastgebonden en deden de mannen een poging de kluis te kraken.

Tijdslot voorkwam flinke buit

Door de aanwezigheid van een tijdslot lukte het de mannen niet om in de kluis te komen. Ze gingen er uiteindelijk met sigaretten vandoor. Het slachtoffer werd vastgebonden achtergelaten. Deze wist iemand buiten te waarschuwen, maar op het moment dat de politie arriveerde waren de daders al verdwenen.

Reageer op dit artikel