nieuws

Derde Droomdag Jumbo bij Feyenoord

Branche & Bedrijf 3702

Derde Droomdag Jumbo bij Feyenoord
Jumbo Droomdag bij Feyenoord

ROTTERDAM – Klanten van 56 Jumbo-vestigingen in Rotterdam en omgeving maken kans op een zogeheten Droomdag: een dag als profvoetballer bij landskampioen Feyenoord.

Wie voor €30 of meer boodschappen doet bij een deelnemende Jumbo-winkel ontvangt een voetbalvoucher. Hiermee kan de klant tegen bijbetaling van €5,99 een door de spelersselectie gesigneerde Feyenoord-kampioensbal kopen. Bij aanschaf van de bal krijgen klanten een winvoucher waarmee ouders, verzorgers of grootouders hun (klein)zoon of (klein)dochter online kunnen aanmelden om kans te maken op een Droomdag als profvoetballer bij Feyenoord. Deelname is voor kinderen tussen de zes en twaalf jaar.

Voetbalclinic en rondleiding in De Kuip

Tijdens deze dag doen zij mee aan een voetbalclinic onder leiding van een oud-speler van Feyenoord. De winnaar krijgt een Feyenoord-tenue met zijn of haar naam erop en na de clinic volgt een rondleiding door het stadion van de Rotterdamse eredivisieclub, De Kuip.

Tien winnaars per winkel

Per deelnemende winkel worden tien prijswinnaars vastgesteld, in totaal zullen dus 560 kinderen deelnemen aan de Droomdagen, die verspreid over vier woensdagen in september en oktober plaats zullen vinden. De actie gaat aanstaande woensdag 7 juni van start en loopt tot 4 juli.

Derde Droomdag voor Jumbo

Het is niet de eerste keer dat Jumbo de Droomdag-actie houdt. Eind vorig jaar werd bij 29 winkels in en om Eindhoven een vergelijkbaar initiatief opgezet, met destijds een Droomdag bij PSV als inzet. En eerder dit jaar was het de beurt aan FC Twente. Bij laatstgenoemde actie werd er uit alle winnaars ook nog een kind gekozen dat aanwezig mocht zijn bij de persconferentie voorafgaand aan een wedstrijd, samen met de selectie het veld oplopen en meelopen tijdens de ereronde na afloop van de wedstrijd. Bovendien mocht deze winnaar de wedstrijd bekijken vanuit de dug-out.

Reageer op dit artikel