nieuws

Boodschappenspot.nl: websupers bij elkaar

Branche & Bedrijf 1322

Boodschappenspot.nl: websupers bij elkaar

ZWOLLE – De site boodschappenspot.nl is in beta gelanceerd. Klanten kunnen in de online boodschappenbezorg zoekmachine kijken wie er in hun postcode boodschappen bezorgt en tegen welke korting.

Onder de url www.boodschappenspot.nl draait de site op dit moment in beta. Alleen AH, Coop, Plus en Deen zijn uitgewerkt. De site is een initiatief van het bedrijf Nextfood, een bureau gespecialiseerd in online marketing van food. De initiatiefnemers: ‘Het beta project wordt langzaam doorontwikkeld naar een werkbare versie 1.0. De verwachting is dat eind 2017 de eerst officiele boodschappenspot.nl lancering zal plaatsvinden. We hopen op dat moment voldoende partijen te hebben aangesloten om landelijke dekking te garanderen.’

Boodschappenspot is er ook voor speciaalzaken

Op de site kan de bezoeker niet alleen kiezen voor de supermarkt als bezorger maar ook boerderijwinkels en speciaalzaken moeten er hun plek gaan. ‘De site is met slechts 1 doel begonnen; inzichtelijk maken waar consumenten online boodschappen kunnen doen. De focus hierbij ligt op bezorg en afhaalmogelijkheden. Niet alleen supermarkten maar juist ook de lokale slager of bakker de kans geven om de online consument te vinden, bereiken en te binden. Dit alles om een stuk cultuur te blijven ondersteunen’, aldus de initiatiefnemers.

Bezorgcondities te vergelijken op Boodschappenspot

Op de site is er verder aandacht voor de folder (digitaal), kortingscodes en een vergelijk van bezorgcondities. ‘Bekijk de laagste prijzen voor wasmiddel, frisdrank, brood, wijn, vleeswaren, vis, groente, fruit en andere huishoudelijke artikelen. Goedkoop online boodschappen doen wordt zo wel heel eenvoudig’, aldus de initiatiefnemers.

Reageer op dit artikel