nieuws

Amsterdamse Deka omgebouwd tot Dirk

Branche & Bedrijf 6595

Amsterdamse Deka omgebouwd tot Dirk

AMSTERDAM – De 118e vestiging van Dirk is open. Aan de IJdoornlaan in Amsterdam opende vanmorgen een filiaal dat voorheen Dekamarkt was. De winkel werd in oppervlakte verdubbeld.

De opening valt precies op de dag dat Dirk van den Broek zijn eerste melkwinkel op het Mercatorplein in Amsterdam opende, laat moederbedrijf Detailresult weten in een persbericht. De winkel aan de IJdoornlaan in Amsterdam-Noord is de zestiende Dirk-vestiging in de hoofdstad.

‘De stad waar het allemaal begon’

Supermarktmanager André Rabel: ‘Dirk is hier in Amsterdam natuurlijk een bekende naam. Sterker nog, dit is de stad waar het allemaal begon! Ook de klanten die bij de Dekamarkt hier hun boodschappen deden, kennen ons vast al. De kwaliteit van ons vlees en brood is voor hen vertrouwd, want afkomstig uit dezelfde slagerij en bakkerij. Klanten zullen ook veel bekende gezichten tegenkomen. Een groot deel van het team heeft namelijk eerst bij Dekamarkt gewerkt. Ik ben er echt trots op hoe snel deze medewerkers zich hebben aangepast. Vanwege onze royale openingstijden, 7 dagen in de week, zijn nieuwe collega’s die ons team verder willen versterken van harte welkom.’

Dirk twee keer zo groot als Deka

De nieuwe vestiging is twee keer zo groot als de voormalige DekaMarkt: 1.000 m2. Het assortiment vers is daarom flink uitgebreid. Zo telt de agf-afdeling ruim 70 soorten groenten en 50 soorten fruit. Op de bake-off afdeling worden broodjes vers afgebakken.

Openingsacties

De komende weken zijn er diverse openingsacties in de winkel in Amsterdam-Noord. Tot en met aanstaande zaterdag geeft deze Dirk elke dag gratis producten weg aan de eerste 250 klanten. Wie er donderdag 15 en vrijdag 16 juni tussen 12.00 en 14.00 voor €10 aan boodschappen doet, krijgt een gratis lunch. Van 18 juni tot en met 26 augustus maakt Dirk elke zaterdag iemand blij in de ‘raad & win’-actie. De gelukkige ontvangt het aankoopbedrag op zijn kassabon terug. Voor kinderen ligt een kleurplaat klaar. De inzender van de mooiste kleurplaat wint vier bioscoopkaartjes.

Reageer op dit artikel