nieuws

Overvecht krijgt 1500 m2 grote Lidl

Branche & Bedrijf 3654

Overvecht krijgt 1500 m2 grote Lidl
Foto: Distrifood

UTRECHT – Lidl is in de Utrechtse wijk Overvecht begonnen met de bouw van een 1500 vierkante meter grote vestiging.

Dat meldt de lokale versie van het AD voor Utrecht omgeving. Volgens de krant moet de vestiging medio september de deuren openen. De winkel vervangt de inmiddels al gesloopte Lidl aan de Andesdreef. Die winkel was maar 600 vierkante meter groot.

Nieuwe Lidl moet zorgen voor impuls

Het nieuwe Lidl-filiaal is gevestigd in het winkelcentrum Overvecht-Noord, dat door de krant wordt omschreven als ‘zieltogend’. De grote, nieuwe Lidl moet een impuls geven aan het winkelcentrum dat kampt met leegstand. De grote vestiging wordt gerealiseerd door winkelpanden die aan verschillende kanten van het centrum liggen met elkaar te verbinden. Daardoor verdwijnt een ingang van het winkelcentrum.

Reageer op dit artikel