nieuws

Jumbo Breda ontruimd na lekkage

Branche & Bedrijf 1269

Jumbo Breda ontruimd na lekkage
Archieffoto: Shutterstock

BREDA – Zeven personeelsleden van de Jumbo aan de Pastoor van Spaandonkstraat in Breda moesten zich zondagmiddag laten behandelen in het ziekenhuis. Ze hadden allemaal last ademhalingsproblemen

Dat meldt onder meer Breda Vandaag. De lekkage deed zich zondagmiddag voor in de supermarkt, die vervolgens werd ontruimd. De brandweer was ter plekke om de ontruiming in de goede banen te leiden. Toen de winkel eenmaal leeg was, konden monteurs  de winkel binnen om de lekkage te verhelpen.

Ademhalingsproblemen

Door de lekkage kregen zeven mensen last van ademhalingsproblemen. Zij werden met ambulances naar het ziekenhuis vervoerd. Het is niet voor het eerst dat er in de supermarkt problemen zijn. Volgens Brabants Dagblad werd de supermarkt in mei 2016 ook al een keer ontruimd vanwege een vreemde lucht. Ook toen zou een lek in een koeling de oorzaak van de problemen zijn.

Reageer op dit artikel