nieuws

Picnic voegt drie plaatsen toe aan netwerk

Branche & Bedrijf 1384

Picnic voegt drie plaatsen toe aan netwerk

AMSTERDAM – Het online supermarktbedrijf Picnic is maandag begonnen in drie nieuwe plaatsen. Het gaat om Bennekom, Ede en Veenendaal in Gelderland en Utrecht.

De start maakt deel uit van het uitbreidingsplan van Picnic. De uitbreiding naar deze drie plaatsen was een maand geleden al aangekondigd. De andere plaatsen waar Picnic op dit moment actief is zijn Amersfoort, Leusden, Soest, Utrecht, Maarssen en Almere. Het bedrijf kondigde recent ook de uitbreiding naar Den Haag aan.

Honing van De Werkbij in het assortiment

Om de levering in de drie nieuwe plaatsen te vieren heeft Picnic honing van Imkerij de Werkbij in het assortiment opgenomen. De eerste vijfhonderd bestellers in het nieuwe marktgebied krijgen een pot honing cadeau bij hun bestelling, zo meldt Picnic in het persbericht.

Kapitaalinjectie voor Picnic

Recent kreeg Picnic een stevig impuls door een kapitaalinjectie van een aantal welvarende Nederlandse families. Drie van die families waren al langer betrokken bij het project.

Reageer op dit artikel