nieuws

Chantal Janzen beloont AH Nootdorp met bezoek

Branche & Bedrijf 2873

Chantal Janzen beloont AH Nootdorp met bezoek
AH Nootdorp promootte de lancering van glossy &C van Chantal Janzen met een actie.

NOOTDORP – Musicalster Chantal Janzen komt morgen – dinsdag 4 april – een middagje meehelpen het filiaal van Albert Heijn in Nootdorp als beloning voor een geslaagde promotieactie.

Dat liet Janzen weten in een videoboodschap gericht aan het filiaal van AH in Nootdorp die ook op YopuTube is te zien. Janzen bezoekt de winkel omdat die als beste AH-vestiging de lancering van haar nieuwe glossy &C (And See) en website/mediamerk promootte. Dit meldt het filiaal enthousiast op zijn Facebookpagina: ‘Wij hebben GEWONNEN! Met veel trots kunnen wij melden dat Chantal Janzen aanstaande dinsdagmiddag aan het werk zal zijn bij Albert Heijn Nootdorp. Wij zullen ervoor zorgen dat Chantal nooit meer vergeet waar het altijd gezellige Nootdorp ligt! Tot dan!?’ Gezien de 165 reacties op het Facebookbericht, wordt het dinsdag een drukte van belang bij de winkel.

Chantal Janzen kondigt haar komst naar AH Nootdorp aan.

Eigen glossy Chantal Janzen

De musicalster lanceerde de laatste week van maart haar eigen glossy &C in de supermarkten van AH. Aan de lancering was een winkelwedstrijd gekoppeld. Janzen beloofde langs te komen bij de winkel die de beste promotieactie voor het magazine opzette.

Promotieactie

Bij het filiaal van AH in Noordorp haalde een speciaal opgezet team van jonge medewerkers alles uit de kast voor een aansprekende promotieactie, schrijft lokale website Telstar-online.nl. Ze zorgden voor een prachtige etalage, posters en een live muziekactie in de winkel. De hele winkels was in roze Chantal Janzen-stijl gebracht. De caissières droegen zelfs een grote roze bril.

Activiteiten op winkelvloer

Bovendien waren er een hele dag activiteiten in de winkel rondom de glossy, zoals een proeverij met (roze) zalmrolletjes en een Pink Healthy lifestyle bar met gezonde smoothies. Verder konden klanten hun nagels laten lakken door een nagelstyliste, konden ze kaarsen decoreren en was er live muziek in de winkel. Van alle activiteiten is een video gemaakt die naar de jury is opgestuurd. Dieha d het beoogde succes blijkt uit de komst van Janzen.

Andere AH-filialen

Ook andere winkels van AH maakten werk van de promotie. Het filiaal Albert Heijn Houten Castellum Houten maakte een promotiefilmpje dat op YouTube is  te zien.

Reageer op dit artikel