nieuws

Winnaars Beste Speciaalzaken bekend

Branche & Bedrijf 1125

Winnaars Beste Speciaalzaken bekend

WOERDEN – ‘t Zuivelhoekje uit Wageningen en Choco & Zo uit Barneveld zijn uitgeroepen tot de Beste Kaasspeciaalzaak respectievelijk Beste Foodspecialiteitenwinkel 2017.

De bekendmaking van de winnaars vond maandagavond 20 maart 2017 plaats tijdens het jaarlijkse branche-event van het Vakcentrum.

Gepassioneerde visie en ruime productkennis

’t Zuivelhoekje in Wageningen is winnaar geworden omdat er sprake is van een gepassioneerde visie en een ruime kennis van de producten die worden verkocht. Die aspecten onderstrepen volgens de jury het ondernemerschap. Het zeer uitgebreide assortiment buitenlandse kaas wordt gepresenteerd in een uitnodigende winkel waar beleving dagelijks centraal staat.

Open keuken

Bij Choco & Zo was de jury onder de indruk van de bijzondere winkelformule. Alle producten worden in de open keuken geproduceerd en zijn zichtbaar voor alle klanten. Er wordt niet alleen hoge kwaliteit geleverd, permanent worden er nieuwe producten en smaken toegevoegd waardoor de winkel zich blijft onderscheiden, aldus de jury.

Maatschappelijk verantwoord ondernemen

Dat de medewerkers een afstand hebben tot de arbeidsmarkt onderstreept het maatschappelijk verantwoord ondernemen bij Choco & Zo. In deze winkel krijgen de medewerkers alle aandacht, begeleiding en mogelijkheden om zich te ontplooien en dus gaat het in Barneveld om een ‘topwinkel’, aldus de jury.

Reageer op dit artikel