nieuws

Ton van Loon nieuwe directeur Marshoek

Branche & Bedrijf 3589

Ton van Loon nieuwe directeur Marshoek

HOUTEN – Financieel retailspecialist Marshoek heeft Ton van Loon benoemd als algemeen directeur.

Ton van Loon(47) is per 1 maart 2017 in de nieuwe functie benoemd. Hij is de opvolger van Reinoud Bergsma, die Marshoek begin dit jaar heeft verlaten.

C1000 en Jumbo

Van Loon heeft een groot aantal jaren verschillende functies bekleed binnen de accountancy en is vervolgens 15 jaar werkzaam geweest in diverse managementfuncties binnen C1000 en Jumbo Supermarkten. Hij was onder meer verantwoordelijk geweest voor de integratie van ClOOO binnen Jumbo; op zowel organisatie· als franchiseniveau. Van Loon heeft specifieke ervaring op het gebied van retail business controlling, franchisemanagement, conditiestelsels en samenwerking tussen franchisegever en franchisenemers(verenigingen).

Positie versterken

Met de benoeming van Ton van Loon als algemeen directeur verwacht Marshoek zijn positie als financieel retailspecialist verder te versterken en uit te breiden. Ook Van Loon is ingenomen met zijn benoeming. ‘Ik verheug mij erop, om binnen dit toonaangevende bedrijf mijn kennis en ervaringen in te kunnen zetten. Dit voor zowel Marshoek, als voor haar klanten. Daarnaast spreek ik de wens uit, dat de succesvolle samenwerking mag leiden tot een rendementvol ondernemerschap.’

 

Reageer op dit artikel