nieuws

Picnic opent nieuw distributiecentrum in Utrecht

Branche & Bedrijf 3230

Picnic opent nieuw distributiecentrum in Utrecht

UTRECHT – Websupermarkt Picnic heeft deze week op het Utrechtse bedrijventerrein Lage Weide zijn nieuwe distributiecentrum in gebruik genomen. Daarmee heeft het bedrijf nu twee van deze centra.

De eerste staat in Nijkerk. Vanuit het centrum aan de Neutronweg gaat de nieuwkomer op de online markt voor kruidenierswaren en versproducten de nieuwe plaatsen beleveren die onlangs werden aangekondigd door de onderneming die anderhalf jaar geleden in Amersfoort begon. Recent werden Soest, Leusden en Utrecht toegevoegd aan het verspreidingsgebied van Picnic.

Drie keer zo groot

Volgens AD is het gebouw op industrieterrein Lage Weide drie keer zo groot als het oude distributiecentrum en wordt werk geboden aan tussen de drie- en vierhonderd werknemers in deel- en voltijd. Picnic staat aan de vooravond van flinke verdere groei. De websupermarkt gaat met ingang van 2 april boodschappen bezorgen in Delft, Rijswijk, Leidschendam, Voorburg, Nootdorp, Delfgauw en Den Hoorn.

Verdere uitbreiding

Kort daarna werd bekend dat het bedrijf ook gaat uitbreiden naar Ede, Veenendaal en Bennekom. De websuper start in april in beide plaatsen.

Reageer op dit artikel