nieuws

‘Clowns’ overvallen Haagse Jumbo

Branche & Bedrijf 1568

‘Clowns’ overvallen Haagse Jumbo
Foto: Shutterstock

DEN HAAG – Drie met clownsmaskers vermomde mannen hebben dinsdagavond een filiaal van Jumbo aan de Leyweg in Den Haag overvallen.

De drie met clownsmaskers en met capuchons vermomde mannen kwamen even voor half tien de winkel binnen en bedreigden het personeel met een vuurwapen. Dit blijkt uit tweets van de politie Den Haag. Het is niet bekend of daar geld bij is buitgemaakt.

Gevlucht op scooter

Na de overval gingen de drie er op een motorscooter vandoor in de richting van de Melis Stokelaan, aldus de politie. De politie startte een zoektocht waarbij een helikopter is ingezet. Voor zover nu bekend is deze klopjacht nog zonder resultaat gebleven.

Marokkaan en Antilliaan

Volgens de politie is een van de daders van Marokkaanse afkomst en een tweede dader zou een Antilliaan zijn. Van de derde dader die de Jumbo heeft overvallen, is de afkomst niet bekend, blijkt uit de berichten van de politie op Twitter. De politie roept op Twitter op of getuigen zich willen melden.

 

Reageer op dit artikel