nieuws

Boon’s Markt krijgt zesde vestiging

Branche & Bedrijf 5273

Boon’s Markt krijgt zesde vestiging
Archieffoto Distrifood

LINSCHOTEN – Groothandel Boon gaat zijn MCD-supermarkt in Linschoten ombouwen naar de formule Boon’s Markt. Het wordt de zesde vestiging voor deze formule.

Dat meldt het AD in de regio. De supermarkt aan de Laan van Rapijnen sluit volgens de krant volgende week zaterdag om 13.00 uur de deuren, waarna deze op woensdag 5 april heropent onder de nieuwe vlag. Volgens de database van Distrifood Dynamics betreft het op dit moment een 840 vierkante meter grote supermarkt met vijf kassa’s.

Meeste winkels Boon nog MCD

Groothandel Boon beschikte op 1 januari van dit jaar over 38 supermarkten, twee minder dan een jaar eerder zo blijkt uit eerder onderzoek van Distrifood. De meeste van die vestigingen draaien onder de formulenaam MCD. In mei vorig jaar zette Boon’s Markt de eerste stappen in online met een module om via internet gebak te verkopen. Ook kwam de formule in het nieuws door de vestiging in het centrum van Utrecht die zijn openingstijden verlengde tot middernacht.

Winkel betreft voormalige Golff-supermarkt

De vestiging in Linschoten is een voormalige Golff-supermarkt, die enkele jaren geleden door Boon werd overgenomen. Daarmee werd het van een ondernemerswinkel tot een filiaal. Het is voor het eerst in langere tijd dat de formule Boon’s Markt er een vestiging bij krijgt.

Reageer op dit artikel